Каталог товарів
Категорії товарів

Кращий спінювач молока для дому

Вигаданий в Італії спосіб додавання молока в каву поступово з розвитком культури споживання набрав обертів і сьогодні просунутому користувачеві потрібно вміти вибирати пристосування для спінювання молока.

капучинатор

Враховуючи, що звичайний ручний (механічний) спінювач молока вимагає вправності та зусиль, з метою економії часу споживачі часто вибирають автоматизовані пристрої, що потребують людського втручання лише для заповнення резервуара молоком, вибору часу нагріву та спінювання та правильного своєчасного очищення.
Давайте розглянемо, які маніпуляції вимагає зробити від користувача ручний збивач молока.

Як збити молоко капучинатором

Молоко для пишної жорсткої пінки має мати жирність від 2 до 4%, найчастіше використовують молоко 3,2% жирності.
Спеціальна ємність, у яку вливають молоко, називається пітчер. Досвідчені баристи рекомендують використовувати пітчер з нержавіючої сталі, але також він може бути керамічний, фарфоровий або навіть пластиковий. Все питання полягає в тому, що пітчер повинен витримувати високу температуру, до якої потрібно довести молоко для придатності до збивання. Баріста наполягають на тому, що пітчер має бути настільки гарячим, щоб ви не могли утримати його в руках понад 2-3 секунди.

капучинатор

Отже, етапи збивання молока:
1. Молоко наливаємо в пітчер, об'ємом трохи більше необхідного для вашого напою, але не більше половини пітчера.
2. Включаємо подачу пари.
3. Занурюємо насадку капучинатора (трубку чи панарелло) у молоко під кутом на 5-7 мм до отримання лійки в молоці.
4. Регульоване положення насадки так, щоб не було великих бульбашок. Піна повинна складатися з безлічі дуже маленьких пухирців. Великі бульбашки можна розбити вдаривши пітчером об стіл, при цьому здійснюючи кругові рухи. Ви не раз бачили як спритно це роблять бариста у закладах.
5. Чекаємо на збільшення обсягу молока приблизно в 1,5-2 рази і занурюємо насадку майже до дна для нагрівання молока. Молоко закипає за температури 80 градусів, тому температуру потрібно контролювати, щоб не отримати гіркий присмак. Оптимальна температура для збивання пінки 60-70 градусів.
6. Приготувавши пінку, поспішіть вилити її в приготовлений кавовий напій, поки вона не осіла.
7. Обов'язково мийте та очищайте капучинатор після кожного використання, вологе та тепле середовище – відмінний розсадник для росту молочних бактерій.

Спінювач молока/Капучинатор

Крім вибору кавоварки з вбудованим ручним або автоматичним капучинатором ви завжди можете придбати окремо кавоварку і на додаток до неї спінювач молока з внутрішньою ємністю. Їх конструкція така ж, як у звичайних електрочайників: знімається без шнура завдяки прихованому дисковому нагрівальному елементу в основі, яка встановлюється на круглу підставку, що підключається до мережі.

спінювач молока

Спінювачі з магнітним приводом більш надійні, працюють тихіше та легше миються. Плюси спінювачів як з механічним, так і магнітним приводом у тому, що вони ефективні, не вимагають втручання у процес людини та мають ряд режимів:
● Нагрівання молока та створення пінки.
● Нагрівання та спінювання будь-яких інших рідин – гарячий шоколад та какао любителі можуть приготувати і без молока.
● Спінювання холодного молока – ідеальне для молочних коктейлів та інших кулінарних вишукувань.

У наш час кожен з нас може стати шеф-кухарем на власній кухні, освоїти безліч навичок як для власної радості, так і для рідних та близьких!

спінювач молока

Купити капучинатор – рішення правильне, якщо ви хочете покращувати навички приготування смачної та гарної кави в домашніх умовах. Нехай ваш вибір буде корисним та приємним!

Усі спінювачі молока/капучинатори можна подивитися: https://clatronic.com.ua/bytovaya-tekhnika-melkaya/kofe-soki-napitki-voda/capuchinators

Custom fields
:

Related Articles

Related Products