Тріска для копчення Weber Мескіт
Доставка
- Кур'єром по Києву
- Нова Пошта
Оплата
- Готівкою при отриманні
- Накладеним платежем
- Visa/Mastercard
- Privat 24
- Миттєва розстрочка
- Покупка частинами
- Оплата частинами
- Google Pay
- Apple Pay
Тріска для копчення Weber Мескіт Зробіть Вашу страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски "Мескіт".
Ідеально підійде для копчення свинини, баранини чи яловичини; додає гіркуватість в аромат.
Розмочіть тріску у воді, покладіть її на вугіллі або спеціальний контейнер для копчення.
Досвід копчення за допомогою дерев'яної стружки Weber робить барбекю ще більш інтригуючим та смачним.
Для отримання хорошого стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім відтиснути руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугіллі.
Можна замочити тріску в простому піддоні із фольги, заливши її холодною водою.
Деякі гурмани для того, щоб досягти своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі.
Перед тим, як почати готування, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугіллі з кожного боку, при цьому дим повинен піти практично відразу.
Після цього закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори.
Диму від однієї жмені тріски вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків Вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожної сторони щогодини, разом із новою порцією вугілля.
Якщо Ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу приготування, слід додати мокрі тріски за 5-10 хвилин до закінчення приготування страви.