Ніж сантоку Krauff Jager 29-276-002
Доставка
- Кур'єром по Києву
- Нова Пошта
Оплата
- Готівкою при отриманні
- Накладеним платежем
- Visa/Mastercard
- Privat 24
- Миттєва розстрочка
- Покупка частинами
- Оплата частинами
- Google Pay
- Apple Pay







Ніж сантоку Krauff Jager 29-276-002 стане незамінним помічником на кухні.
Окремою особливістю ножів серії «Jager» є їхня лімітованість.
Здобути такий ніж зможуть менше тисячі кухарів на весь світ.
Тож поспішайте отримати у своє розпорядження унікальний професійний ніж.
Щоразу після миття необхідно ретельно просушити лезо ножа і протерти його змоченою в 1.2 краплях олії хусткою.
Це допоможе запобігти виникненню іржі на лезі.
Використовуйте м'які хустки та спеціальні нейтральні миючі засоби для нержавіючої сталі.
Уникайте твердих дрібнозернистих абразивних речовин, що чистять засоби на основі піску, хлору, кислоти та соди, а також грубих і жорстких губок, щіток та інших предметів, здатних подряпати поверхню леза.
"Сантоку" буквально перекладається як "три хороші речі" або "три види використання", що говорить про придатність ножа добре різати, рубати і кришити.
Розмір санток зручний для різання дрібними скибочками або кубиками як м'яса, так і овочів.
Особливості ножа сантоку Krauff Jager 29-276-002
5 шарів леза поєднують два види сталі: м'яку – для еластичності та гнучкості леза, тверду – для збільшення міцності, жорсткості та гостроти
Ручне кування робить ніж міцним, довговічним та стійким в експлуатації.
Завдяки ідеальному куту заточування ніж не потребує додаткових заточень протягом тривалого часу.
Спеціальна хусточка та олія для догляду дозволять зберегти лезо від агресивного середовища
Лімітована серія підкреслить вашу вишуканість, як поціновувача надійних та ексклюзивних ножів
Кожен ніж має свій унікальний номер, який підтверджується сертифікатом (перебуває всередині упаковки)