Вакуумний спосіб зберігання продуктів харчування продовжує її свіжість та придатність до вживання навіть у 5 разів довше, ніж у випадку традиційних методів. Завдяки герметичним поліетиленовим пакетам повітря, а, отже, і бактерії, не мають доступу до продуктів харчування. Вони зберігають натуральний смак та відповідний зовнішній вигляд та форму. Вакуумна упаковка є чудовим способом для захисту та зберігання їжі. Вона допомагає підтримувати порядок у домашніх холодильниках – продукти, що зберігаються, не виділяють запаху; порціювання запасів продуктів дозволяє економно їх використовувати.
Апарат для вакуумного пакування харчових продуктів MPM MPZ-01 використовується для:
підготовки пакетів із продуктами харчування для приготування їжі методом sous-vide
зберігання продуктів харчування в морозильній камері чи холодильнику
вакуумної упаковки непродовольчих виробів, наприклад карти, телефону як захист від вологи
можливість упаковки рідких чи м'яких продуктів (наприклад, супи, паштети, десерти). Рекомендується заздалегідь їх заморозити.
Характеристики MPM MPZ-01
електронна панель управління зі світлодіодними індикаторами та 2-ступінчастим регулюванням:
рівні вакууму
час запаювання
нагрівальна планка для запаювання: 29 см
кнопки, що фіксують кришку
гумові, ковзані ніжки
можливість використання плівки у вигляді рукава або пакетиків, загальнодоступних на ринку
можливість використання шлангу для висмоктування повітря з коробок, балонів, пляшок і т. д. (аксесуари не входять до комплекту)
10 пакетів з рифленої (тисненої) плівки розм. 25 x 30 см для приготування продуктів методом sous vide
харчування: 220-240 В 50-60 Гц
потужність: 110 Вт
Тиск повітряного насоса -583 мм рт. ст. (-0,8 бар) +/- 5%
Потужність повітряного насоса – 12 л/хв.
Виробник апарату для ваккумного пакування MPM MPZ-01 – (Польща)